Termeni și condiții

www.ainterior.ro este site-ul oficial al “Vernice SRL”. Folosirea de servicii, incluzand vizitarea, inregistrarea si achizițtionarea de pe www.andriandesign.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor astfel cum sunt detaliate in paragrafele urmatoare. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Condiții generale

Termenii si conditiile, astfel cum sunt redate in prezenta sectiune, reglementeaza relatiile contractuale dintre vanzator si client si/sau membru si sunt parte integranta din acesta, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

Relatiile contractuale iau nastere la inregistrarea unei persoane fizice si/sau juridice ca membru sau la plasarea de catre client a unei comenzi pe site-ul online sau prin formularele de cerere de ofertă, fiecare comanda/cerere de ofertă generand o relatie contractuala distincta de cele anterioare si/sau viitoare.

Prin inregistrarea ca membru sau prin plasarea unei comenzi sau a unei cereri de ofertă, clientul confirma ca a luat la cunostinta, ca a inteles si ca a acceptat conditiile vanzarii in termenii si conditiile afisate pe site-ul www.andriandesign.ro. Vanzatorul va confirma primirea comenzii printr-un e-mail la adresa de e-mail indicata de catre cumparator. Relatiile contractuale sunt supuse normelor legale din Romania.

Limba contractului: limba romana.

Cine poate comanda

Poate comanda orice persoană fizică sau juridică în condițiile în care acesteia nu i-ar fi interzis prin lege să facă acest lucru.

Au dreptul la comandă și persoanele fizice care doresc să își anonimizeze datele cu caracter personal.

Nu au dreptul să comande minorii sub 16 ani și persoanele fără discernământ în lipsa supravegherii unui tutore în condiții legale.

Informații despre servicii

Serviciile prezentate pe www.andriandesign.ro fac parte din domeniul de activitate al “Vernice SRL” sau pot reprezenta servicii conexe. O parte dintre serviciile prezentate, fără a ne limita la acestea sunt: ????

Contractul de prestări servicii

Contractul de prestări servicii va fi emis de către societatea noastră în momentul în care emiteți către noi comanda fermă.

Cererea de ofertă

Cererea de ofertă poate fi completată pe websiteul www.andriandesign.ro și poate reprezenta o comandă fermă dacă veți exprima această dorință prin natura mesajului comunicat. Totuși, pentru a vă livra cele mai bune servicii și rezultate, va fi necesar să vă contactăm pentru a colecta informații suplimentare și pentru o mai bună descriere a proiectului.

Anularea cererilor de ofertă

O cerere de ofertă poate fi anulată prin formularul de contact pus la dispoziție pe websiteul www.andriandesign.ro. Vă recomandăm să ne oferiți un status privind decizia dumneavoastră asupra ofertelor primite de la noi. Ne rezervăm dreptul de a refuza cererile de ofertă multiple venite de la solicitanți care emit astfel de cereri de ofertă fără un răspuns ulterior.

Anularea comenzilor sau a serviciilor

Pentru anularea unei comenzi sau a unor servicii deja în execuție, vă rugăm să citiți contractul primit și agreat la începerea proiectului și să acționați în conformitate cu clauzele acestuia. Sserviciile o dată prestate nu mai pot fi returnate, iar prin urmare sumele plătite nu pot fi rambursate.

Declinarea responsabilitatii

Societatea noastră este o societate cu răspundere limitată. Nu putem fi răspunzători pentru deciziile pe care le luați în baza informațiile de pe acest website. În cazul în care ne sunt aduse la cunoștință anumite erori, vom încerca să le corectăm. Totuși, Andriandesign nu acceptă nicio responsabilitate sau răspundere cu privire la informațiile publicate pe acest site. Aceste informații:

  • au caracter general și nu se referă la situația specifică a vreunei persoane sau entități;
  • nu sunt neapărat cuprinzătoare, complete, exacte sau actualizate;
  • uneori includ linkuri către site-uri externe asupra cărora www.andriandesign.ro nu dispune de niciun control și pentru care nu își asumă nicio responsabilitate;

Andriandesign (și / sau societățile sale afiliate, angajații și asociații) nu este responsabil pentru corectitudinea, integralitatea și actualitatea informațiilor furnizate pe acest site. Acesta nu va fi responsabile pentru daunele rezultate din utilizarea sau neutilizarea acestui site. Nu ne asumăm răspunderea pentru conținutul site-urilor unor terțe părți legate de acest site, cu referire la informații pentru care părțile terțe sunt responsabile. Andriandesign declară că nu are nicio influență asupra designului curent sau viitor, asupra conținutului sau asupra drepturilor de autor ale site-urilor web legate de acest site, și se disociază în mod expres de conținutul site-urilor legate de site-ul nostru, care au fost modificate după conectare. Eventuale informații despre un conținut discutabil distribuite de pe acest website sunt binevenite la contact [@] www.andriandesign.ro. Software-ul, documentele, informațiile și materialele din această publicație sunt furnizate în starea lor actuală, fără niciun fel de garanție, explicită sau implicită, incluzând, dar fără a selimita la, garanțiile implicite de vandabilitate, sincronizarea cu un scop anume, sau neîncălcarea de drepturi. Conținutul acestei publicații poate include inexactități tehnice sau erori tipografice. Unele dintre sursele de pe acest site sunt gestionate de către un terț. Deoarece Andriandesign nu controlează aceste activități, nu poate fi considerată responsabilă pentru acuratețea și fiabilitatea conținutului de pe aceste site-uri.

Plata serviciilor

Societatea va emite o factură fiscală sau o factură proformă în baza căreia dumneavoastră veți efectua plata, în contul bancar care va fi afișat pe aceasta.

 

Aviz privind drepturile de autor

Reproducerea conținutului NU este autorizată, nici în scop personal, nici în scop profesional și nici recunoaşterii sursei şi caracterului neautentic al informaţiilor şi menţionării faptului că acestea au fost furnizate gratuit. Toate informațiile de pe acest site și din documentele emise de noi sunt protejate de legea dreptului de autor. Toate documentele emise de Adriandesign sunt confidențiale.